Ko smo mi …

Plastifikacija metala Kecman i sinovi

 

Kao uslužna kompanija, postojimo od 1990. godine i specijalizovali smo se za zaštitu plastifikacijom sirovih aluminijumskih lajsni-profila i svih metalnih profila do 7m duzine.
Firma je počela 1990. kao „KECMANKOMERC P.O.“ (KECMANKOMERC PO) pa je onda u skladu sa zakonom preregistrovana u „KECMANKOMERC D.O.O“ (KECMANKOMERC DOO) da bi finalno promenila ime u „C.R.S.N. D.O.O“ (CRSN DOO) koje ima i danas.

U sklopu pripreme za plastificiranje, posedujemo međunarodni sertifikat za bezhromatnu pripremu sirovih alumnijumskih proizvoda. Od prvog dana svog postojanja, naša firma sponzoriše sport u Srbiji i jedan je od najvećih sponzora Srpskog rvanja od 1990. godine do danas. Osnivač firme, Momir Kecman, jedan od naših najuspešnijih rvača u istoriji Srpskog rvanja, je uvek spreman za pomoć mladim talentima.
Kroz naše dvodecenijsko postojanje trudili smo se da kvalitetom usluga ne samo pridobijemo nego i da sačuvamo prijateljske poslovne odnose , tako da trenutno uslužujemo preko 450 radnji i preduzeća na srpskom tržištu.

Stalnim unapređenjem našeg ulsužnog programa i kvaliteta rada omogućili smo obradu raznih profila po veličini i vrsti, povećavali kapacitete, a poslovnu politiku uredili kako bi smo po najvišim poslovnim standardima uspeli da uredno ispoštujemo vremenske rokove, koji su u danjašnjoj privredi, kao što I sami znate, u vrhu prioriteta.

U težnji da se omogući brz pristup privatnim licima, manjim i srednjim preduzećima, postavili smo jedan pogon u centralnoj gradskoj zoni, na Voždovcu. Drugi pogon se nalazi blizini samo Galenike u srcu proizvodno / uslužne zone Beogradske industrije, pri samom autoputu izmedju dva največa srpska grada; čime je omogućeno da se roba, velika u količinama i mernim jedinicama, sa lakoćom može dopremiti / otpremiti do pogona.

Ovakva organizacija pokazuje da se osnivač, od samog početka, trudio da osnuje organizaiju kojoj je uspeh zagarantovan. Koristeći isti princip upornosti, strpljenja i požrtvovanosti, višestruki prvak YU, vice-šampion sveta i polufinalista OI, dipl.ing. Kecman Momir je projektovao svoj životni put u strukturu ovog preduzeca. Ne odmarajući se ni sada, spreman je da sebe i svoj uspeh stavi iza svakog privrednog poduhvata.